Trakehner Frei (vrij)springcup

Geplaatst door on 11 december 2022

De Trakehner vrij spring cup is al weer zeven jaar een geliefd programmaonderdeel van de Trakehner Hengstmarkt. Alle Trakehners van in de leeftijd van drie of vier kunnen mee doen, De jonge talenten, met een focus op springen, kunnen zich in de aanloop naar de Hengstmarkt kwalificeren.

Een vierjarige dochter van de Volbloed Integral xx verzekerde zich die dag van de overwinning. Elke Kiewald uit Heidekrug in Mecklenburg-Vorpommern is de fokker van “Haila“, die bij haar stamboekopname in Ganschow al beste springmerrie en beste halfbloedmerrie was.

De jury kende tweemaal de tweede plaats toe: aan de driejarige merrie “Halna” gefokt in Litouwen op de Nemunas staatsstoeterij, een dochter van springhengst Viskis,

en aan de driejarige “Romeiken“. van fokker Gisela Gunia, Uslar, is niet alleen dit jonge talent ter wereld gekomen, maar ook zijn vader Tecumseh en hele generaties merries van de  moederszijde.

Comments

Comments are closed.

Keuze stress.....

Het is er weer tijd voor. Welke hengst gaan we kiezen voor onze merrie? Afwegen, vergelijken, beschikbaarheid bekijken, het zijn allemaal keuzes. Dat kan stress opleveren. Maar er is een plek waar u alle informatie over alle actief dekkende Trakehner hengsten kunt vinden! Met foto's, afstamming, hoe en waar beschikbaar en alle andere informatie die u nodig heeft. Neem daar eens een kijkje. Via deze link komt u in het "Hengstverteilungsplan" (Dat is nog eens een mooi woord!) Bij vragen staat TCN u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!