Interconti is niet meer

Geplaatst door on 25 januari 2023

23 jaar is ie geworden. De schimmelhengst Interconti (Consul x Mahagoni) was, bij zijn keuring in 2002, premiehengst en stond vanaf dat moment op de stoeterij Elmarshausen. De vriendelijke schimmel wordt zeer gemist. “Onze witte is vrijdagochtend gevallen tijdens het vrij rondlopen in de hal, hij heeft daarbij een breuk opgelopen, die zo ernstig was dat we een zware beslissing hebben moeten nemen. We zijn allemaal nog steeds in shock en zelfs dagen later kunnen we nog steeds niet echt beseffen dat hij er niet meer is. Interconti was 21 jaar in ons bezit en verkeerde in zeer goede gezondheid. Zijn nalatenschap wordt hier in Elmarshausen voortgezet” Interconti had 3 gekeurde zonen. Herbstkönig is veel te vroeg dood gegaan maar Königssee en Zauberfürst dragen ook zijn genen. Daarnaast zijn er 37 ingeschreven dochters in de fokkerij.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!