Sluiting voor inschrijving stamboekopname jonge merries nadert!

Geplaatst door on 21 maart 2023


Nog maar tot 6 april kunt u uw jonge merrie inschrijven voor de centrale stamboekopname. In het Rheinland zal die keuring plaats vinden op 8 juni maar inschrijven kan nog maar tot 6 april!


U kunt uw merrie inschrijven via het digitale systeem van het Verband, het Glazen Stamboek maar natuurlijk kan het ook nog gewoon met een formulier, wat u invult en dan stuurt naar het Trakehner Verband. Dat formulier kunt u hier downloaden.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw merrie niet centraal te laten opnemen, maar dat gewoon in Nederland te doen. Die keuze is helemaal aan u. Voor premering is het echter wel nodig om naar een centrale keuring te gaan.


Mocht u vragen hebben over de inschrijving, of andere stamboek gerelateerde vragen hebben, dan kunt u uiteraard mailen!
Kijk op onze contact pagina hoe u ons kunt bereiken.

Comments

Comments are closed.

14 JULI TCN STAMBOEKDAG


U gaat er toch ook bij zijn? Op zondag 14 juli aanstaande organiseren we de TCN Stamboekdag. Op die dag is iedereen met interesse of passie voor het Trakehner paard uitgenodigd om te komen naar Manege Groenewoude in Woudenberg. De details over starttijden kunt u vinden op deze site zodra die bekend zijn. U bent allemaal welkom!Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!