Statement, via omweg, gekeurd

Geplaatst door on 27 maart 2023

foto © Jutta Bauernschmitt

Kentucky zoon Statement, gefokt door de vorig jaar overleden Sabine Oberdieck, is door de commissie van het Hannoveraner stamboek erkend voor de Trakehner fokkerij.
Als een hengsthouder het niet eens is met het oordeel van de fokleiding van het Trakehner Stamboek kan die kiezen voor een speciale keuraanvraag. Een andere commissie buigt zich dan over de  hengst en neemt dan een beslissing. Met deze omweg is de zwartbruine Statement (Kentucky x Imperio x Consul) nu erkend om ook de Trakehner fokkerij te dienen. De hengst zal via Gestüt Hörem beschikbaar zijn voor de fokkers.

Comments

Comments are closed.

TCN STAMBOEKDAG 2023 OP ZONDAG 16 JULI AANSTAANDE!


Ons jaarlijkse Trakehner feest gaat gehouden worden op zondag 16 juli aanstaande. Heeft u een Trakehner veulen of een jonge merrie dan kunt u nu inschrijven voor de stamboekdag.
Stuur een mail naar info (apestaartje) trakehnercontact (punt) nl dan krijgt u alle informtie die u nodig heeft voor die leuke dag! Er zullen (tegen betaling) weer boxen beschikbaar zijn voor de merries met veulens. Komt allen om mee te genieten van een nieuwe jaargang in Nederland geboren Trakehners!
Mail of bel voor meer informatie! Bij vragen staat TCN u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!