Wereldbeker Dressuur start bijna

Geplaatst door on 2 april 2023

Het is bijna zover, de Wereldbeker Springen, Dressuur en Voltigeren start 4 april aanstaande.

Voor Nederland start de Easy Game zoon Hermes en de Deens gefokte Torveslettens Titanium RS2 (v. Totilas), als derde start de Rubiquil schimmelzoon  Hexagon’s Ich Weiss in het oranje. In ieder geval 2 paarden met Trakehner bloed!

Alle dressuurogen echter, zullen gericht zijn op Easy Game dochter, Dalera TSF. Zij gaat haar titel verdedigen. Op 7 april is de Kür op Muziek en zullen we weten of Jessica von Bredow-Werndl en haar Dalera de druk hebben kunnen verwerken. Of ze, net als in 2022 in Leipzig, de titel weer hebben kunnen opeisen. Voor Duitsland start verder Isabelle Werth, zij is met twee paarden gekwalificeerd, en Ingrid Klimke maakt met Fransiscus haar wereldbeker debuut in de discipline dressuur.  Als reserve gaat de man van Jessica, Benjamin Werndl mee. Het wordt spannend!

Comments

Comments are closed.

TCN STAMBOEKDAG 2023 OP ZONDAG 16 JULI AANSTAANDE!


Ons jaarlijkse Trakehner feest gaat gehouden worden op zondag 16 juli aanstaande. Heeft u een Trakehner veulen of een jonge merrie dan kunt u nu inschrijven voor de stamboekdag.
Stuur een mail naar info (apestaartje) trakehnercontact (punt) nl dan krijgt u alle informtie die u nodig heeft voor die leuke dag! Er zullen (tegen betaling) weer boxen beschikbaar zijn voor de merries met veulens. Komt allen om mee te genieten van een nieuwe jaargang in Nederland geboren Trakehners!
Mail of bel voor meer informatie! Bij vragen staat TCN u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!