Dalera flikt het weer!

Geplaatst door on 11 april 2023

U zult het ongetwijfeld mee gekregen hebben. Jessica en haar Dalera hebben de titel niet uit handen gegeven! Ze hebben in Omaha een geweldige prestatie geleverd!
Met 90,482 procent wonnen ze de laatste kür op muziek voor de Deense Nanna Skodborg Merrald met Zepter (87,146 procent) en Isabell Werth met DSP Quantaz (uit een Hohenstein moeder)  (85,761 procent).

“Dalera was gewoon geweldig. Ze was vandaag weer onder de indruk van de sfeer in de arena, maar vertrouwde me 100%. Toen ik mijn hand opstak om de muziek te starten, wist ik dat ze honderd procent bij me was”, zei Jessica von Bredow-Werndl na haar rit in Omaha, Nebraska. Na de finale van 2022 in Leipzig verdedigden ze hun titel. Op de muziek van Edith Piaf dansten ze naar 90,482 procent en de overwinning. “Ze is gewoon geweldig, dat is het woord dat haar omschrijft!”, zegt Jessi over haar trouwe viervoeter.

 

Comments

Comments are closed.

14 JULI TCN STAMBOEKDAG


U gaat er toch ook bij zijn? Op zondag 14 juli aanstaande organiseren we de TCN Stamboekdag. Op die dag is iedereen met interesse of passie voor het Trakehner paard uitgenodigd om te komen naar Manege Groenewoude in Woudenberg. De details over starttijden kunt u vinden op deze site zodra die bekend zijn. U bent allemaal welkom!Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!