Dalera flikt het weer!

Geplaatst door on 11 april 2023

U zult het ongetwijfeld mee gekregen hebben. Jessica en haar Dalera hebben de titel niet uit handen gegeven! Ze hebben in Omaha een geweldige prestatie geleverd!
Met 90,482 procent wonnen ze de laatste kür op muziek voor de Deense Nanna Skodborg Merrald met Zepter (87,146 procent) en Isabell Werth met DSP Quantaz (uit een Hohenstein moeder)  (85,761 procent).

“Dalera was gewoon geweldig. Ze was vandaag weer onder de indruk van de sfeer in de arena, maar vertrouwde me 100%. Toen ik mijn hand opstak om de muziek te starten, wist ik dat ze honderd procent bij me was”, zei Jessica von Bredow-Werndl na haar rit in Omaha, Nebraska. Na de finale van 2022 in Leipzig verdedigden ze hun titel. Op de muziek van Edith Piaf dansten ze naar 90,482 procent en de overwinning. “Ze is gewoon geweldig, dat is het woord dat haar omschrijft!”, zegt Jessi over haar trouwe viervoeter.

 

Comments

Comments are closed.

TCN STAMBOEKDAG 2023 OP ZONDAG 16 JULI AANSTAANDE!


Ons jaarlijkse Trakehner feest gaat gehouden worden op zondag 16 juli aanstaande. Heeft u een Trakehner veulen of een jonge merrie dan kunt u nu inschrijven voor de stamboekdag.
Stuur een mail naar info (apestaartje) trakehnercontact (punt) nl dan krijgt u alle informtie die u nodig heeft voor die leuke dag! Er zullen (tegen betaling) weer boxen beschikbaar zijn voor de merries met veulens. Komt allen om mee te genieten van een nieuwe jaargang in Nederland geboren Trakehners!
Mail of bel voor meer informatie! Bij vragen staat TCN u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!