eerste proef van de wereldbeker finale

Geplaatst door on 6 april 2023

79,922 procent was het resultaat voor Dalera’s eerste optreden in Omaha: in de Grand Prix plaatste Jessica von Bredow-Werndl haar merrie TSF DALERA BB op de negende plaats van de 16 starters aan de top van het veld – en behield deze positie vol vertrouwen tot de einde van de proef: overwinning voor Jessi en Dalera in de toelatingsproef! Isabell Werth en haar Hohenstein-kleinzoon Quantaz werden tweede, en met Ingrid Klimke en Franziskus eindigde het derde Duitse koppel de Grand Prix op de vierde plaats na een geweldige prestatie.

Comments

Comments are closed.

14 JULI TCN STAMBOEKDAG


U gaat er toch ook bij zijn? Op zondag 14 juli aanstaande organiseren we de TCN Stamboekdag. Op die dag is iedereen met interesse of passie voor het Trakehner paard uitgenodigd om te komen naar Manege Groenewoude in Woudenberg. De details over starttijden kunt u vinden op deze site zodra die bekend zijn. U bent allemaal welkom!Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!