eerste proef van de wereldbeker finale

Geplaatst door on 6 april 2023

79,922 procent was het resultaat voor Dalera’s eerste optreden in Omaha: in de Grand Prix plaatste Jessica von Bredow-Werndl haar merrie TSF DALERA BB op de negende plaats van de 16 starters aan de top van het veld – en behield deze positie vol vertrouwen tot de einde van de proef: overwinning voor Jessi en Dalera in de toelatingsproef! Isabell Werth en haar Hohenstein-kleinzoon Quantaz werden tweede, en met Ingrid Klimke en Franziskus eindigde het derde Duitse koppel de Grand Prix op de vierde plaats na een geweldige prestatie.

Comments

Comments are closed.

TCN STAMBOEKDAG 2023 OP ZONDAG 16 JULI AANSTAANDE!


Ons jaarlijkse Trakehner feest gaat gehouden worden op zondag 16 juli aanstaande. Heeft u een Trakehner veulen of een jonge merrie dan kunt u nu inschrijven voor de stamboekdag.
Stuur een mail naar info (apestaartje) trakehnercontact (punt) nl dan krijgt u alle informtie die u nodig heeft voor die leuke dag! Er zullen (tegen betaling) weer boxen beschikbaar zijn voor de merries met veulens. Komt allen om mee te genieten van een nieuwe jaargang in Nederland geboren Trakehners!
Mail of bel voor meer informatie! Bij vragen staat TCN u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!