Easy Game overleden op 20 jarige leeftijd

Geplaatst door on 11 juli 2023

Misschien wel de meest invloedrijke hengst van deze tijd, Easy Game is niet meer. Plotseling is hij op 20 jarige leeftijd overleden. We hebben nog geen details over zijn plotselinge dood, als die bekend worden kunt u dat natuurlijk hier vinden.

Easy Game is als vader van de, bij leven al legendarische, Millennium en vader van Olympisch kampioen Dalera, misschien wel de invloedrijkste hengst van het moment.
Hij stamt uit de geweldige Evita, de in Denemarken gefokte super merrie die door de familie Willemse naar Nederland werd gehaald ,en die de ene na de andere geweldige nakomeling bracht. Ze heeft echter maar 1 Trakehner zoon, dat is Easy Game.

Met zijn zoon Millennium, die ruim 100 goedgekeurde zonen heeft in zo’n beetje elk denkbaar stamboek, heeft Easy Game zijn stempel gedrukt op de Europese rijpaard fokkerij. Daarenboven is er natuurlijk de geweldige Dalera, de Easy Game dochter, die alleen kan winnen. Binnen Nederland is er dan ook nog Hermes, de dressuurtroef van Dinja van Liere, die ook al die winnen-gen lijkt te hebben.

Easy Game laat veel nakomelingen maar ook een gat achter. Het moet een enorm verlies zijn om zo in het dekseizoen zo’n hengst te verliezen.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!