Bundesturnier van start, eventing kampioenen gehuldigd

Geplaatst door on 22 juli 2023

Goede paarden, goede ritten, goede sfeer: de crossdag van het internationale Trakehner Bundesturnier was een heel goede start! Het hoogtepunt was natuurlijk de huldiging van de Trakehner Eventing kampioenen.


Bij de vierjarigen was de halfbloed Tillmann (Duke of Hearts xx-Caprimond) de nieuwe kampioen. Hij werd gepresenteerd door Sophie Leube, de meest succesvolle amazone van de dag.

Bij de vijfjarigen won Sophie namelijk ook maar nu met Casixta vom Schwalbenrain (Sixtus x Monteverdi)  zij hadden meteen van het eerste onderdeel (score 9,0) de hoogste punten en  verloren geen punten daarna. (foto privé Hörstein)



Bij de zesjarigen presenteerde Jens Hoffrogge de kampioen in de cross:  de goedgekeurde hengst Infinity (Octavio x Budenbrock) heeft zich uitstekend ontwikkeld en kreeg een 8,8. (Foto Stephan Bischoff) Daarmee won hij de klasse voor zijn leeftijd. Reservekampioen was ook Jens maar nu met, de ook goedgekeurde Blancor, de Adorator zoon.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!