TCN Sportdag, als u mee doet, kan die er komen!

Geplaatst door on 3 augustus 2023

In september, als we allemaal terug zijn van vakantie en we alweer moeten wennen aan het idee dat de zomer voorbij zal gaan, wil TCN een sportdag organiseren. Dat doen we op zondag 10 september.

De sportdag is bedoelt voor iedereen die een Trakehner onder het zadel heeft en/of lid is van TCN. We zullen proeven uitschrijven in alle klassen van de basis dressuur (dus B tot en met de ZZ-Licht)

Als er genoeg interesse is, kunnen we ook een jonge paarden proef uitschrijven. Dat doen we dan in Duitse stijl. Dat gaat dan een proef zijn waar 2 jonge paarden gelijktijdig in de baan zijn. Dat geeft rust, ze zijn niet alleen en het is toch een prima manier om jonge paarden aan wedstrijden te laten wennen.

Voldoende inschrijvingen zijn sowieso nodig om de TCN sportdag door te laten gaan!

Dus wilt u mee doen aan de dressuurwedstrijd, in de klasse B t/m ZZ Licht, schrijf dan in! Wilt u uw jonge paard voor het eerst kennis laten maken met een wedstrijddag, schrijf dan in!

Dat allemaal kunt u doen door een mail te sturen naar TCN.
Wij zorgen er dan voor dat u alle informatie van ons krijgt.

Voor jonge paarden is het niet nodig al een startkaart te hebben. Daar hoeft u dus geen extra kosten voor te maken.

De sportdag zal plaats vinden, als altijd, op onze thuisbasis Manege Groenewoude in Woudenberg. De proeven worden in de buitenbaan op zand verreden, dus geen kalkoen gaten nodig!

Naast een leuke wedstrijd dag is het natuurlijk extra leuk om mee te doen, want het zijn allemaal Trakehners of Trakehner mensen onder elkaar, en er zijn leuke prijzen te winnen! Dus doe allemaal mee!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!