Heerlijke TCN Sportdag

Geplaatst door on 11 september 2023

Het was warm maar niet zo dat er ruiters uitgedroogd van het paard vielen. De paarden hadden ook het voordeel van een fijne bries die zo af en toe langs kwam. In de Z klasse begon het wel echt warm te worden maar toen was de sportdag ook al bijna voorbij. De tradiotonele prijsuitreiking te paard kon niet door gaan, dat doen we volgende keer weer!

Juryleden waren enthousiast, deelnemers vrolijk en blij en wij allemaal heel blij dat we weer een sportdag konden houden. Dat moeten we vaker doen!

Eerst de beelden, daarna de uitslag. Onze fotograaf Gert Brouwer was de fotograaf van dienst, hij heeft weer mooie beelden gemaakt!




Het spits werd afgebeten door Sasja Zwart met Matris Vota Minoes (v: Saint Cyr) Zij was de enige die nog een jasje droeg, daarna had iedereen zich gevonden in zomer tenue.



Ivonya (Gabun) gefokt door familie Molendijk heeft een nieuwe baas, en werd gereden door Jessie Baars.



Als je lid bent van TCN, maar je hebt even geen Trakehner onder zadel, dan mag je ook meedoen met een niet Trakehener. En dat deed Jeroen Fijma. Hij bracht deze KWPN ruin mee, genaamd Bon Voyage.



Suzanne Maasman heeft ook een Matris Vota telg onder het zadel, dit is Magnifique (van Sir Oliver uit een Kentucky moeder)



Paulien Verhoeff had Ghandi gezadeld, hij is nog maar 4 maar deed dapper zijn best.




Ellen Dirkx had Tooty onder het zadel, net als Ghandi woont Tooty op Manege Groendewoude en reed dus een thuiswedstijd.



Ook Kaspar (Saint Cyr)  is nog maar 4 jaar oud, de eerste proef ging heel goed. Maar de tweede proef kwam hij per ongeluk buiten de baan dat was jammer. Kimberley Muijster bleef er vrolijk onder, ze was al heel blij met zijn prestatie.



Jeroen Fijma had nog een ijzer in het vuur, ook geen Trakehner maar het is hem vergeven, Kiona deed mee in M1.




Hij heet Unique Black Magic, is een Undercover zoon uit een Ovaro moeder. Hij is nog maar kort onder zadel. Is erg cool in de kop en heel erg braaf. Eigenaar Feline van den Berg heeft hem nog maar kort en dit was de eerste keer dat ze “van huis ” waren. Juno, want zo heet deze fraaie zwarte thuis, deed het fantastisch! Hij komt uit de W lijn dus het enige wat niet helemaal klopt is zijn naam, maar dat maakt hem niet minder leuk!

Toen de baan was omgebouwd naar de maten voor de Z waren er nog 3 deelnemers.



Kimberly Dijker deed 1 proef met Promiss maar verdient een speciale vermelding! Kimberly is namelijk 7 weken geleden moeder geworden! Wat een bikkel! Promiss is geen Trakehner maar wel heel mooi dus die past er prima tussen!



Hetty reed met haar Kyra (v: Hofrat) 2 proeven in het Z, ondanks de warmte had ze het duidelijk naar haar zin!



‘Last -en naar later bleek- the very best’, was Michelle Bakx met Golden Tulip. Is de laatste keer dat we Michelle -Bakx – kunnen noemen want zij gaat deze week trouwen! Alleen maar feest dus, ze won de Kasparow trofee, (waarover later meer) en een bruiloft, allemaal in 1 week! Gefeliciteerd.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!