Trakehner Veulen Veiling

Geplaatst door on 14 september 2023



Deze collectie is gekenmerkt door bloed en sportieve uitstraling. De veulens zoeken naar een nieuwe baas, ze zijn klaar om ontdekt te worden.  Voor deze online veiling werden 13 Trakehner-veulens met bijzondere bewegings-, type- en prestatiekenmerken geselecteerd.

Wie op zoek is naar iets bijzonders, vindt het hier: de Anglo-Arabische Prestige Kalone AA, die zeer succesvol is in het springen op 1,60 m, stuurt een van zijn weinige en gewilde nakomelingen.

 

 

Maar ook de alleskunner Perfect, die naast successen tot op gevorderd niveau ook deel uitmaakte van de Russische kampioensploeg, kan overtuigen met twee in het oog springende aanbiedingen.

De huidige CCI3*-winnende Ziethen, de Trakehner-crosscountrykampioen Blancor en de bewezen Asagao xx en hun nakomelingen vormen verdere hoogtepunten van de collectie.

De voormalige Trakehner-kampioenshengst en huidig ​​Bundeschampionat finalist Rheinglanz, de zeer gerespecteerde hengst Kenneth, Kwahu, die op zevenjarige leeftijd met Helen Langehanenberg meerdere overwinningen op S-niveau behaalde, evenals de succesvolle Grand Prix-hengsten Zauberdeyk en Donauruf completeren een collectie die ook vanuit dressuurperspectief zeer interessant is.


Voor mee informatie klik op de foto bovenaan dit artikel.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!