Online clinic van Jessica en Benjamin Werndl

Geplaatst door on 19 september 2023



Correct basiswerk ligt aan de basis van de successen van wereld, Europees en Olympisch kampioen Jessica von Bredow-Werndl en haar broer Benjamin Werndl. Want het nu om een ​​jong paard gaat of om een ​​Grand Prix-professor: het zijn vaak juist de basis, de ogenschijnlijk kleine dingen, die het cruciale verschil maken. De twee topdressuurruiters geven hun kennis door in een speciale online seminar/clinic.


Op dinsdag 3 oktober 2023 vanaf 14.30 uur laten Jessica von Bredow-Werndl en Benjamin Werndl in een  online seminar zien hoe ze hun paarden vanaf het begin succesvol trainen. De deelnemers krijgen inzicht in het dagelijkse werk met de paarden en de filosofie daarachter. Ze zien – live uitgezonden vanuit de binnen en buitenbaan – paarden van verschillende leeftijden en trainingsniveaus in een becommentarieerde training en leren onder andere hoe ze de keertwending moeten maken, het achterbeen moeten trainen, een goede balans moeten vinden, scheef bewegen moeten compenseren, en zo nog veel meer tips. Hulpen geven, van achteren naar voren rijden en, last but not least, hoe je het kunt motiveren en zijn natuurlijke bewegingsvreugde kunt bevorderen.



De online seminar/ clinic met de titel “Aubenhausen LIVE – De basis maakt het succes” is een evenement georganiseerd door de leden van de FN samen met de FN-partners Aubenhausen Club en ClipMyHorse.TV. (Aubenhausen is de naam van de stal/rijvereniging waar Jessica en Benjamin trainen)

Deelname aan de online seminar/ clinic is gratis voor mensen met een lidmaatschap van de FN, Aubenhausen of Clip My Horse. Ben je niet lid van die diensten dan kan je toch deelnemen, de kosten zijn dan €35. De online clinic is geheel in het Duits en zal ongeveer 2 uur duren.
Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden.

 

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!