Gouden herfst vieren in Marbach

Geplaatst door on 31 oktober 2023Voor velen is de herfst het mooiste seizoen. Vaak zijn de paardenweiden ‘s ochtends al bedekt met rijp en zijn de bladeren aan de bomen felgekleurd.
Op de prachtige stoeterij Marbach, zijn er van 28 oktober tot en met 5 november dagelijks om 13.30 en 15.00 uur “stoeterijrondleidingen”. De bezoekers gaan met de leiders van de stoeterij de stallen in en leren interessante feiten over de individuele paardenrassen, de geschiedenis en het werk in de stoeterij, terwijl de gasten tegelijkertijd de unieke sfeer ervaren van de oudste staatsstoeterij van Duitsland.De prijs bedraagt ​​€6,00 voor volwassenen en €3,00 voor kinderen. Kaarten voor de rondleiding kunt u verkrijgen in de stoeterij. Het ontmoetingspunt is de Stutenbrunnen op de binnenplaats van het Marbach Gestütshof, aanmelden is niet nodig. De rondleiding is wel in het Duits maar dat mag de pret niet drukken, het is zo’n prachtige omgeving en een geweldige stoeterij. Een aanrader!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Hengstmarkt 2023


Laatste weekend november, eerste dagen december '23, dat zijn de dagen voor de Trakehner Hengstmarkt 2023. Hengstmarkt heet het maar het is natuurlijk de Trakehner Hengstenkeuring. Als altijd zijn we te gast in de Holstenhallen in Neumünster. Natuurlijk wilt u dat niet missen! De nieuwe jaargang hengsten wordt gepresenteerd, er zijn veilingen, er is dressuursport, er kan volop geshopped worden en er is een geweldige Galashow. Er is dus werkeijk voor elk wat wils! Kaarten kunt u online bestellen via de website van het Verband, Klik hier voor kaartenbestelling.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!