Gouden herfst vieren in Marbach

Geplaatst door on 31 oktober 2023



Voor velen is de herfst het mooiste seizoen. Vaak zijn de paardenweiden ‘s ochtends al bedekt met rijp en zijn de bladeren aan de bomen felgekleurd.
Op de prachtige stoeterij Marbach, zijn er van 28 oktober tot en met 5 november dagelijks om 13.30 en 15.00 uur “stoeterijrondleidingen”. De bezoekers gaan met de leiders van de stoeterij de stallen in en leren interessante feiten over de individuele paardenrassen, de geschiedenis en het werk in de stoeterij, terwijl de gasten tegelijkertijd de unieke sfeer ervaren van de oudste staatsstoeterij van Duitsland.



De prijs bedraagt ​​€6,00 voor volwassenen en €3,00 voor kinderen. Kaarten voor de rondleiding kunt u verkrijgen in de stoeterij. Het ontmoetingspunt is de Stutenbrunnen op de binnenplaats van het Marbach Gestütshof, aanmelden is niet nodig. De rondleiding is wel in het Duits maar dat mag de pret niet drukken, het is zo’n prachtige omgeving en een geweldige stoeterij. Een aanrader!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!