Grafenstolz en Millennium weer bij de toppers van het WBFSH

Geplaatst door on 13 november 2023


Al vier jaar behoort de Trakehner-hengst Grafenstolz tot de top drie van dekhengsten wereldwijd wat betreft veelzijdigheid! In de onlangs  gepubliceerde WBFSH-gegevens staat de hengst, die ook eigen prestaties tot en met klasse S heeft, op de derde plaats voor 2023. Dit betekent dat hij voor het vierde jaar op rij zijn toppositie behoudt. Zijn portret siert momenteel een van de hoofdpagina’s van de WBFSH.

In de fokkersranglijst staat de Britse Lordship Stud van Writtle College dankzij de grote successen van Lordships Graffalo op de zesde plaats, waarmee de Grafenstolz-zoon momenteel het zesde meest succesvolle paard ter wereld is. Dubbel lof dus voor Grafenstolz.


Ook > Millennium doet het goed in deze ranglijst. In de dressuurlijst staan 3 Trakehner hengsten in de top 50 voor 2023. Millennium staat op 39, zijn vader, Easy Game, staat iets hoger op 31 en Gribaldi staat op 39 in deze top 100.

Dankzij zijn internationaal succesvolle nakomelingen klom Millennium van de 63e naar de 34e plaats. < Easy Game (Gribaldi) staat op de 31e plaats (2022: 28e plaats) en de sportieve nakomelingen van

>Gribaldi zorgen er voor dat de Kostolany zoon nog altijd in de lijst staat, ondanks dat hij wel wat plaatjes heeft moeten inleveren, hij gleed van de 19e plaats naar de 39e plaats.

In de Breeders’ ranking voert de onlangs overleden fokker Silke Druckenmüller, zoals reeds gemeld, voor het derde jaar op rij de wereldranglijst aan, dankzij haar uitzonderlijke merrie TSF Dalera BB.

Comments

Comments are closed.

Trakehner Hengstmarkt 2023


Laatste weekend november, eerste dagen december '23, dat zijn de dagen voor de Trakehner Hengstmarkt 2023. Hengstmarkt heet het maar het is natuurlijk de Trakehner Hengstenkeuring. Als altijd zijn we te gast in de Holstenhallen in Neumünster. Natuurlijk wilt u dat niet missen! De nieuwe jaargang hengsten wordt gepresenteerd, er zijn veilingen, er is dressuursport, er kan volop geshopped worden en er is een geweldige Galashow. Er is dus werkeijk voor elk wat wils! Kaarten kunt u online bestellen via de website van het Verband, Klik hier voor kaartenbestelling.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!