Santo Scuro goedegekeurd voor de Westfalers

Geplaatst door on 16 november 2023Freiherr von Stein zoon Santo Scuro is naast voor de Trakehners, en Oldenburgers, nu ook goedgekeurd voor het Westfalen stamboek.
De vijfjarige, goedgekeurde Trakehner-hengst Santo Scuro komt uit de Kasimir dochter Santa Karissima (uit een Freudenfest moeder) werd op 6 november in Westfalen erkend. Hij was ook al erkend voor de Oldenburgers, dus hij kan nu zijn genen doorgeven aan nog meer merries.
De hengst is in eigendom van het Rohmann-hengstenstation in Marl, daar is het de eerste Trakehner hengst in het ruime paarden en ponyhengsten bestand.  Dochter Julia Rohmann was met Santo Scuro al succesvol in dressuurpaardenproeven. Santo Scuro was de beste driejarige, deed het erg goed in de 50-dagenproef met een score van 8,48.

De hengstenhouder zegt dit over zijn Trakehner hengst: “Wij zijn onder de indruk van zijn rijdbaarheid, zijn karakter en zijn correctheid, zowel in zijn exterieur als in zijn gangwerk. Wij waren al lang op zoek naar iets heel bijzonders en zijn Heinrich Brähler zo dankbaar dat we nu deze bijzondere hengst hebben kunnen aanschaffen! Bij zijn eerste spontane wedstrijd wist hij onder zijn amazone, mijn dochter,  Julia Rohmann de tweede plaats te behalen in een dressuurpaardenproef. Wij kijken ontzettend uit naar het seizoen 2024, Santo Scuro betovert ons elke dag!
Weer een Trakehner die zich zelf verkoopt, gewoon door een Trakehner te zijn!

Comments

Comments are closed.

14 JULI TCN STAMBOEKDAG


U gaat er toch ook bij zijn? Op zondag 14 juli aanstaande organiseren we de TCN Stamboekdag. Op die dag is iedereen met interesse of passie voor het Trakehner paard uitgenodigd om te komen naar Manege Groenewoude in Woudenberg. De details over starttijden kunt u vinden op deze site zodra die bekend zijn. U bent allemaal welkom!Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!