Moeder van Dalera, en haar familie, allemaal naar fantastische plek(ken)

Geplaatst door on 24 november 2023Het zong al een tijdje rond in de Trakehner wereld maar nu is het officieel bekend gemaakt. Jessica von Bredow-Werndl en haar broer  Benjamin Werndl geven een thuis aan de paarden van de TSF Dalera fokker, Silke Druckenmüller, die onlangs veel te vroeg overleed na een ernstige ziekte.

Dit betekent in detail dat de moeder van Dalera, Dark Magic (in het midden) inmiddels 21 jaar oud, een comfortabel pensioen gaat doorbrengen in Aubenhausen. Ook een driejarige merrie gaat rechtstreeks naar de stallen van Jessica en Benjamin.

De jonge paarden, drie jaarlingen en een tweejarige, gaan hun verdere jeugdperiode gratis doorbrengen op het landgoed Schwaighof van de familie Zeising.De tienjarige Dallenia, tot in de Lichte tour succesvol en al meerdere keren moeder geworden, mag haar leven als fokmerrie voortzetten en verhuist naar een “vijfsterrenhuis” bij Marion Essing, Gestüt Gut Roest bij Kappeln.

Zo hebben alle paarden van Silke een fantastisch huis gevonden. Opnieuw laat de Trakehner community zien dat ze als het erop aankomt, samen voor hun paarden staan ​​– en dat verdient respect!

Comments

Comments are closed.

14 JULI TCN STAMBOEKDAG


U gaat er toch ook bij zijn? Op zondag 14 juli aanstaande organiseren we de TCN Stamboekdag. Op die dag is iedereen met interesse of passie voor het Trakehner paard uitgenodigd om te komen naar Manege Groenewoude in Woudenberg. De details over starttijden kunt u vinden op deze site zodra die bekend zijn. U bent allemaal welkom!Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!