Röckeners Live Show tijdens de Trakehner Hengstmarkt

Geplaatst door on 28 november 2023Ook dit jaar is er een prachtige show die gecombineerd wordt met de Trakehner Hengstmarkt.
Die show wordt verzorgd door Lisa Röckener. Zij is één van Duitslands meest succesvolle hippische influencers met meer dan 180.000 volgers op haar sociale media-accounts.

In de Holstenhallen presenteert zij voor het eerst haar werk niet in het zadel, maar als begeleidende trainer met veel praktische uitleg. Hierdoor kan het publiek veel leren over hun eigen dagelijkse leven met paarden. De broers en zussen Lisa en Matthes Röckener reizen met acht paarden en een programma met nieuwe en bekende acts en geven 90 minuten lang inzicht in hun trainingsfilosofie. Lisa en Matthes concentreren zich op de basis van het grond- en vrijwerk en laten oefeningen zien die ieder paard moet kunnen beheersen, ongeacht de rijstijl en sportieve ambities.

Voor velen, vooral jonge paardenliefhebbers, is Lisa Röckener (28) een rolmodel als het gaat om horsemanship: gezien haar eigen competitieve achtergrond betreedt ze nieuwe wegen in de samenwerking tussen paard en mens, altijd met als doel de vreugdevolle samenwerking van het paard.  Grondwerk voor wedstrijdpaarden, halsringrijden en vrij werk, maken deel uit van haar trainingsprogramma. Hun onmisbare eis is dat ieder sportpaard vertrouwen en plezier kan en moet hebben in het werk. “Consequent maar vriendelijk” is het concept van Lisa Röckener en samen met haar broer Matthes bewijst ze in haar shows wat hiermee mogelijk is.

Op donderdagavond 30 november bieden de Trakehners in het paardenland Sleeswijk-Holstein alle paardenliefhebbers de exclusieve kans om het werk van Lisa en Matthes Röckener met paarden van dichtbij te ervaren. In het kader van de 61e Trakehner Hengstenmarkt zorgen “Röckeners live” voor een onvergetelijke donderdagavond in de Holstenhallen in Neumünster!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!