Trakehner van het Jaar: HIRTENTANZ

Geplaatst door on 14 december 2023

Tijdens de gala avond is er ook altijd ruimte voor de Trakehner van het jaar. Die eer ging dit jaar naar Hirtentanz.



De hengst kon zelf niet aanwezig zijn, hij woont al weer een paar jaar aan de overkant van de oceaan. Maar fokker en eigenaar zij waren wel aanwezig. Wat de hengst allemaal heeft gehaald kan een paar kantjes vullen, weinig hengsten die zoveel prijzen hebben gewonnen in de springsport. Maar behalve in de sport heeft Hirtentanz ook zijn sporen verdient in de fokkerij. Waar hij nog wel eens wat veel wit mee geeft aan zijn kinderen geeft hij ook veel talent mee naar zijn zijn veulens. In alle disciplines heeft hij nakomelingen die succesvol zijn. Natuurlijk veel in de springsport maar ook in Dressuur en eventing kan je zijn kinderen tegen komen als de linten worden uitgereikt.

Dus werden ook voor Hirtentanz de fokkers en de eigenaren gefeliciteerd met hun prestatie en werden er allerlei prijzen uitgereikt.


en ja u ziet het goed, tussen dat illustere rijtje staat ook onze eigen voorzitter, Toon van Osch. Hij is weliswaar niet de eigenaar of de fokker maar heeft wel een heel stuk management van de hengst voor Europa in zijn “portefeuille” vandaar dat hij ook in het zonnetje werd gezet!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!