2 nieuwe hengsten erbij !

Geplaatst door on 26 februari 2024

Afgelopen weekend kregen twee hengsten de “go” van de keuringscommissie op de Trakehner voorjaarskeuring:

Zauberdesign

Met de elitehengsten Schwarzgold, Monteverdi en Gribaldi beschikt de vierjarige zwarte  Zauberdesign over succesvolle vaders in de S-dressuur in een pedigree van bijzondere kwaliteit. De hengst presenteerde zich bij elke verschijning zelfverzekerd en met sterke beweging en schitterde met deze eigenschappen al in zijn HLP-dressuursportproef met de topscore van 8,67!  Naast het positieve goedkeuringscijfer werd hem de premie toegekend.

Elegant Maximus xx


 

De zesjarige volbloed Elegant Maximus xx  werd erkend voor de Trakehner-fokkerij. Met in zijn pedigree de namen Maxios xx-Galileo xx-Roi Danzig xx neemt hij prachtig prestatiebloed mee. Hij was zelf succesvol op de baan (88 kg GAG) en is al goedgekeurd bij de Duitse Sportpaarden Stamboek. Met een exclusieve stamboom van zeer succesvolle grasbaanwinnaars en foklegendes, komt hij uit één van de beste volbloedfokkerijen ter wereld. Hij werd hij gefokt op Stoeterij Wittekindshof in Rüthen. De eigenaren zijn Sportpferde Kurbel en Frank Weißkirchen, Rüsselsheim. Hij kan dus een zeer interessante keuze voor uw merrie zijn.

Eigenaren gefeliciteerd!

Comments

Comments are closed.

14 JULI TCN STAMBOEKDAG


U gaat er toch ook bij zijn? Op zondag 14 juli aanstaande organiseren we de TCN Stamboekdag. Op die dag is iedereen met interesse of passie voor het Trakehner paard uitgenodigd om te komen naar Manege Groenewoude in Woudenberg. De details over starttijden kunt u vinden op deze site zodra die bekend zijn. U bent allemaal welkom!Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!