Rheinklang is niet meer

Geplaatst door on 4 maart 2024Het beste van de Nederlandse Trakehner Sportlijnen gecombineerd in 1 hengst, dat was Rheinklang. Hij is in de leeftijd van 22 heen gegaan.
De imposante voshengst werd in 2004 goedgekeurd, haalde daarna met goede cijfers zijn verrichtingen.
Hij was succesvol in de sport en werd, mede door zijn eigen prestatie en zijn bovengemiddeld goede afstammelingen, in 2016 Elite verklaard.

Van 2004 tot 2016 dekte hij op het station van Gisela Gunia, vanaf 2017 dekte de donkere vos op station Hörem van de familie Poll.
174 nakomelingen laat hij na, waarvan 2 gekeurde hengsten. Zauberreichen, die herinneren we ons allemaal, die fantastische schimmel die alles leek te kunnen, helaas is hij geen hengst mee.

En de andere zoon is Hatton Cross. Hij staat ter dekking bij Meneer Südhoff in Niedersachsen (natuursprong)

Rheinklang had heel veel kwaliteit en is, waarschijnlijk door zijn kleur, niet veel gebruikt. Jammer want het was een hengst met veel talent en een geweldig karakter.

Comments

Comments are closed.

14 JULI TCN STAMBOEKDAG


U gaat er toch ook bij zijn? Op zondag 14 juli aanstaande organiseren we de TCN Stamboekdag. Op die dag is iedereen met interesse of passie voor het Trakehner paard uitgenodigd om te komen naar Manege Groenewoude in Woudenberg. De details over starttijden kunt u vinden op deze site zodra die bekend zijn. U bent allemaal welkom!Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!