Verrichtingskampioen Rockingham nu ook gekeurd voor de Oldenburgers

Geplaatst door on 15 maart 2024


Hij heeft het zo goed gedaan bij de verrichtingen, dat viel andere stamboeken natuurlijk ook op. Nu mag Rockingham (Saint Cyr x Kaiser Wilhelm) zijn genen ook gaan doorgeven aan Oldenburger merries. Hij is een wandelend reclamebord voor ons ras!

Comments

Comments are closed.

14 JULI TCN STAMBOEKDAG


U gaat er toch ook bij zijn? Op zondag 14 juli aanstaande organiseren we de TCN Stamboekdag. Op die dag is iedereen met interesse of passie voor het Trakehner paard uitgenodigd om te komen naar Manege Groenewoude in Woudenberg. De details over starttijden kunt u vinden op deze site zodra die bekend zijn. U bent allemaal welkom!Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!