Trakehner succes in Stzregom-Polen

Geplaatst door on 9 april 2024Anthony
(Duke of Hearts xx – Vivus) heeft een geweldig 3* debuut ervaren in Polen afgelopen weekend. De inmiddels 9 jarige ruin, werd door de ervaren kampioensamazone Sandra Auffahrt op zeer professionele wijze door het, altijd zware, terrein van Stzregom geleid. Hij liep een heel goede dressuurproef, sprong een foutloos springparcours en deed de cross met alleen een kleine tijdfout. Met deze score werd hij 6de.

Anthony is goedgekeurd voor de dekdienst in 2017, dat was toen niet alleen voor de Trakehners maar ook voor  ZSAA, Hannoveraner Verband, Rheinland en het Poolse Rijpaarden stamboek. Toch werd later besloten de hengst in te gaan zetten voor de sport en zo werd hij geruind.

De nu achtjarige Isselhook’s Asaro  (Hirtentanz x Heraldik xx) beleefde ook een schitterend weekend: met Sophie Leube in het zadel won hij de CCI2*-S met zijn dressuurresultaat van 26,2 punten.

Comments

Comments are closed.

14 JULI TCN STAMBOEKDAG


U gaat er toch ook bij zijn? Op zondag 14 juli aanstaande organiseren we de TCN Stamboekdag. Op die dag is iedereen met interesse of passie voor het Trakehner paard uitgenodigd om te komen naar Manege Groenewoude in Woudenberg. De details over starttijden kunt u vinden op deze site zodra die bekend zijn. U bent allemaal welkom!Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!