Rietjes in de veiling

Geplaatst door on 26 april 2024

Er is vanaf 30 april aanstaande een speciale veiling bij van Uytert. Niet alleen paarden die te koop zijn maar ook rietjes diepvries sperma van Trakehner (en andere) hengsten. Rietjes van Gribaldi, van

Partout maar ook van Michelangelo!

Dat kan toch interessant zijn!

Als u mee wilt bieden op de rietjes (of de paarden) kunt u alle informatie vinden via de link in dit plaatje:


Comments

Comments are closed.

14 JULI TCN STAMBOEKDAG


U gaat er toch ook bij zijn? Op zondag 14 juli aanstaande organiseren we de TCN Stamboekdag. Op die dag is iedereen met interesse of passie voor het Trakehner paard uitgenodigd om te komen naar Manege Groenewoude in Woudenberg. De details over starttijden kunt u vinden op deze site zodra die bekend zijn. U bent allemaal welkom!Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!