IKEA is er !

Geplaatst door on 5 mei 2024Al in het maakproces had deze jongeman een “werktitel”   omdat zijn vader Gotenburg heet(dus Zweden, dus IKEA) was dat meteen al de naam voor het veulen in de maak. Die titel kon voor merrie en hengst en klinkt lekker.


Maar nu is hij er ook echt! 18 dagen na de uitgerekende datum, een schimmel, net als zijn vader, geboren in de kleur van zijn moeder Kassiopeia (Kasparow x Solo Native xx).

Hij heeft nu ook een officiële naam, dat is Kancara geworden, hij draagt namelijk het zeldzame Cancara bloed in zijn aderen. Cancara is geboren in 1917 en een stempelhengst geweest binnen het verband.

Als alles gaat als gehoopt dan wordt Kancara spring/ sportpaard.

We hebben met deze IKEA een hele blije fokker, een hele blije eigenaar van de merrie en een hele trotse moeder!

Comments

Comments are closed.

14 JULI TCN STAMBOEKDAG


U gaat er toch ook bij zijn? Op zondag 14 juli aanstaande organiseren we de TCN Stamboekdag. Op die dag is iedereen met interesse of passie voor het Trakehner paard uitgenodigd om te komen naar Manege Groenewoude in Woudenberg. De details over starttijden kunt u vinden op deze site zodra die bekend zijn. U bent allemaal welkom!Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!