Nakeuring van Trakehners in Nederland/België

Geplaatst door on 3 augustus 2010

Op 22 augustus aanstaande is het mogelijk om op 2 lokaties je nog niet in het stamboek opgenomen veulen of merrie te tonen aan de commissie. Natuurlijk hebben we onze jaarlijkse stamboekopnamedag al gehad (in Woudenberg op 3 juli)  maar er is nog een belangrijke datum waarop u uw paarden kunt tonen.
Zondag 22 augustus, ’s morgens  om 09.30 uur, is de commissie in Brecht, net over de grens bij Breda, in België. Op de prachtige terreinen van Stoeterij het Molenveld/ Flaxman Arabians zijn we dan welkom met onze Trakehners. Publiek is hierbij van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. 
In Brecht zijn verschillende paarden ingeschreven voor stamboek opname, als je ook mee wilt doen en nog niet aangemeldt hebt dan kan dat nog! Stuur een mail naar helen@flaxman.nl
Er is ruime parkeergelegenheid en er zijn eventueel boxen beschikbaar voor de paarden. Als je nog geen box hebt gereserveerd voor je merrie met veulen neem dan even contact op met Helen van de stoeterij zij kan je dan alle benodigde details meedelen (Tel. Helen: 06-5385 5573 of mail naar helen@flaxman.nl )

Dezelfde dag kun je ook in Nederland terecht om je veulen of  jonge merrie te laten zien aan de commissie. Vanaf 14.00 uur zijn we welkom op de schitterende stoeterij de Garst van onze TCN voorzitter Antoon van Osch in Liessel (bij Deurne). Ook daar zal de commissie de paarden naar waarde schatten en punten toewijzen.  Naast de paarden van Antoon zelf zullen ook hier verschillende andere Trakehners aangeboden worden aan de keuringscomissie. Maar er is niet alleen jong spul te zien. Er zal er ook een hengtenshow zijn. Onder andere Goldschmidt en Schönglanz zullen hun opwachtng maken. Dus komt alle!! Ook hier is publiek van harte uitgenodigd. Ook bij de Garst is nog ruimte om je paard/veulen te tonen wil je hier naartoe mail dan naar Toon: degarst-trakehners@planet.nl    Ook hier is een beperkt aantal boxen beschikbaar, reserveer bij Toon. Toegang is voor beide adressen uiteraard gratis.

Van het allergrootstse belang is het natuurlijk dat je als je je paarden meeneemt je ook de papieren meebrengt! Paspoort van de moeder en het musterungsformular moeten met de paarden mee anders is stamboekopname niet mogelijk! De commissie zal het veulen schetsen en de formulieren invullen. Later krijg je dan het nieuwe paspoort voor het veulen thuisgestuurd.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!