Halbgott naar de WEG

Geplaatst door on 12 augustus 2010

De Partout zoon Halbgott zal samen met zijn eigenaar/ruiter onderdeel zijn van het Colombiaans Nationaal team tijdens de World Equestrian Games (de WEG)  in Kentucky.    >> 1 keer in de 4 jaar worden deze wereld ruiter spelen gehouden, laatste keer in 2006 was in Aken <<
Halbgott werd geboren bij fokkers Toni en Beatrix Elsner (tevens fokker van vader Partout) en werd op de hengstenkeuring in Neumunster 1998 goedgekeurd voor de dekdienst. De hengst heette toen nog Heaven’s Door. Omgedoopt naar Halbgott startte hij zijn sport carrière samen met Hans Jürgen Ambrust. Later werd de hengst aangekocht door zijn huidige eigenaar/ ruiter Marco Bernal. Marco had de hengst als 3 jarige al gezien en gedroomd dat hij ooit zijn paard zou zijn. Toen dat zover was heeft het duo een aantal zeer succesvolle jaren gehad in de FEI wedstrijden in Florida. Nu als kroon op dat werk zijn ze onderdeel van het nationale team van Marco’s  thuisland Colombia. Halbgott heeft een indrukwekkende pedigree, 4 kanjers op een rij: Partout, Consul, Matador en Grimsel is vrijwel een garantie voor sport met een hoofdletter. Daarnaast kan Halbgott ook bogen op een hele sterke moederlijn waar eerder Herzberg, Hope of Heaven en Hyllos uit kwamen.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!