Painted Black verkocht

Geplaatst door on 16 augustus 2010

 

Painted Black was in eigendom van I.P.S, Joop van Uytert en Equestrian International BV en staat momenteel zesde op de FEI wereldranglijst. Anky: ‘Natuurlijk vind ik het heel jammer dat ik mijn tweede toppaard kwijt ben maar hij blijft bij mij op stal en ik zal Morgan blijven trainen. We zijn overeengekomen dat Painted als reserve beschikbaar blijft voor het Nederlandse WK team voor Kentucky en dat ik hem eventueel nog op meer wedstrijden zal uitbrengen.’

Morgan Barbançon reed al op diverse kampioenschappen voor pony’s en Junioren en won onlangs de Junioren proeven op het internationale concours in Addington (Groot Brittannië). Morgan studeert nog volop en zal zo vaak mogelijk naar Erp komen om Painted Black te komen trainen.
Toen Morgan voor het eerst op Painted Black reed, was de ‘klik’ meteen daar: ‘Vanaf de eerste pas reed ik zo met Painted Black weg. Dit is een fantastische kans om zo’n paard te rijden en te kunnen trainen bij Anky. Een droom komt uit’, aldus een gelukkige Morgan.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!