Stutenleistungsprüfung

Geplaatst door on 22 september 2010

Op 2 Oktober aanstaande is Stoeterij Domselshof  in Kerken het toneel voor de Stutenleistungsprüfung van het fokgebied Rheinland, oftewel de stationmerrietest. Maar liefst 21 merries zijn aangemeld voor dit evenement waarvan er 7 Nederlands gefokt zijn. Naast de rijproeven is er ook een test voor het los springen in de kooi. De dag gaat beginnen om 10.00 uur met dat onderdeel, dan vanaf 13.00 uur beginnen de rijproeven, eerst door eigen ruiter daarna worden alle paarden door de fremdreiters getest. Hopelijk rond 16.00 uur zal de uitslag bekend worden.

Op 25 september is er om 15.00 uur een mogelijkheid om de jonge paarden aan de ambiance van de Stoeterij te laten wennen, een soort oefenparcours dus. Als je je merrie op wilt geven voor de oefendag neem dan even contact op met Antoon van Osch. (mail naar:  info@degarst-trakehners.nl  )
Het is voor jonge paarden een uitgelezen moment om hier wedstrijdervaring op te doen. De jonge merries kunnen, als ze al opgenomen zijn in het stamboek, hier een gooi doen naar een Verbandspremie.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!