GOUD!!

Geplaatst door on 2 oktober 2010

 

Totilas heeft 3 gouden medailles gewonnen op deze editie van de WEG. Het stadion leek wel elektrisch geladen tijdens het optreden van het, door vrijwel elke verslaggever genoemde, “Wonderpaard”  Totilas. 25.000 man waren zo stil in het  Kentucky Horse Park dat ook Totilas er van onder de indruk was. Tijdens de uitgestrekte draf was het even teveel en vertoonde hij een storing meteen echter was Edward weer heer en meester. Magistraal reed hij zijn zwarte naar een derde Gouden Plak. Net onder zijn eigen record won hij deze keer met 91.8%. Een commentator van de ARD verwoorde het optreden als volgt:  “Het is een geschenk aan de mensheid dat zo’n paard bestaat en dat hij ook nog zo’n partner  in de sport gevonden heeft”

Terwijl het Wilhelmus voor een derde keer klinkt in Lexington is de invulling van het podium gelijk als tijdens de Grand Prix Special, Edward en Totilas op 1, Laura Bechtolsheimer op de tweede plaats en Steffen Peters pakte voor eigen publiek weer brons. Imke reed een fantastische Kür waarmee ze net naast een medaille greep.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!