Para nieuws uit Kentucky

Geplaatst door on 10 oktober 2010


Ook in de Para Equestrian Spelen vinden we Trakehner bloed in de hoogste regionen. Er wordt door de para sporters in Kentucky  alleen dressuur gereden. Trakehners bewijzen ook in deze speciale klasse hun waarde. De zilveren medaille gaat naar de Deense goedgekeurde hengst Preussen Wind, een Gribaldi uit een Schwadroneur merrie (hierboven op de foto gereden door Sidsel Johannsen) . Hij werd voor deze spelen uitgeleend aan de Deense Annik Lykke Dalskov, zij mag zich dus Vice Wereldkampioen noemen. 

Op een hele knappe 7de plek vinden we nog een bekende naam.  Ana Cecillia Ore en haar Hockey’s Son. Ze rijdt voor haar land Noorwegen maar was tijdens het afgelopen Bundesturnier onderdeel van ons Nederlands Team. Ana is op 12 jarige leeftijd blind geworden maar is ondanks dat nooit gestopt met rijden. Ze wordt tijdens de proeven bijgestaan door een groom die alleen maar de letters van de baan roept, op die aanwijzing rijdt Ana verder zelf alle proeven. Een knappe prestatie, ook van de paarden!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!