Songline goed van start

Geplaatst door on 23 oktober 2010

Wat Verden is voor de jonge dressuurpaarden is Lion d’Angers voor de jonge Eventingpaarden. Al voor de 25ste keer wordt dit wereldkampioenschap verreden. Op de terreinen rond de Haras National van le Lion d’Angers (Tussen Le Mans en Nantes).
Elk land kan zijn beste 6 en 7 jarige eventingpaarden uitzenden naar deze wedstrijd. Dit jaar was Songline (v: Summertime), de 6 jarige winnaar van het Bundeschampionat, de Duitse inzending voor “Lion”.

Op de foto links zie je Songline tijdens de veterinaire keuring die afgelopen woensdag plaats vond. Het eerste onderdeel van de wedstrijd, dressuur, is inmiddels verreden en Songline heeft zich daar heel goed laten zien. Hij staat na de dressuur op een hele mooie 3de plek. Met een strafpunten totaal van 46 heeft hij samen met ruiter Franziscka Haunhorst een prachtig resultaat neergezet. Zaterdag wordt de cross country proef gereden.
Hieronder een beeld van 2 van de 21 hindernissen die de 6 jarigen dan moeten overwinnen. Zondag wordt het wereldkampioenschap afgesloten met een springparcours. Dan zal bekend zijn welk jong paard wereldkampioen Eventing is.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!