Donderdag koud

Geplaatst door on 29 oktober 2010

Op de eerste indruk van de nieuwe jaargang is dat het een diverse collectie veel verschillende vaderdieren tonen hun nakomelingen.  Na het optreden op het harde vallen een aantal jonge hengsten meteen op. De Interconti, de LeRouge,een Gribaldi en een Songline zoon kregen de handen op elkaar bij hun optreden op het koude parkeer terrein waar de keuringsbaan was uitgezet.

In de rijpaardencollectie vinden we enkele zeer rittige paarden, alle hoogbenig goed bewegende paarden. Niet alle rijpaarden in deze collectie hebben een overvloed aan Trakehner flair maar allemaal lijken ze hele fijne rijpaarden te zijn. In de merrie collectie vinden we een aantal indrukwekkende bloedlijnen . Bij de dames kun je zien dat er hengstenmoeders tussen zitten.


De donderdag eindigde in een ijskoude regenbui waardoor alle aanwezige toeschouwers hun toevlucht zochten in de hal waar de jonge hengsten oefende voor het springen van vrijdag.  Dat onderdeel, het los springen in de kooi, begint om 08.30 uur.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!