Mooie mannen

Geplaatst door on 29 oktober 2010


Niet alleen in het springen ook “ op de driehoek”  zijn aanpassingen doorgevoerd.  Waar de hengsten tot nu toe  altijd op een vrij kleine driehoeksbaan hun draf aan de hand moesten tonen hebben ze nu de volle baan tot hun beschikking. Omdat de korte zijde rond is opgesteld komen ze daar goed uit en zien ruimte van de volle lange zijde. Dat heeft tot gevolg dat de paarden beter in hun ritme en dus in balans komen. Het programma gaat zeer vlot en  toch zie je van alle hengsten het beste.

De titel publiekslieveling wordt vooralsnog door maar liefst 4 hengsten gedeeld. Als er gekeurd wordt met een applausmeter zou de top 4 bestaan uit: Imhotep een zwarte Gribaldi zoon, His Time een bruine Interconti de Le rouge voszoon Banderas en de Songline zoon Eiskonig. Maar ook de Easy Game zoon Millenium kreeg de handen op elkaar,door zijn overtuigende bewegingsmechanisme.

Morgen wacht ons nog de beoordeling van de gangen los in de baan. Daarna wordt definitief besloten wie vanaf nu een dekbrevet heeft behaald.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!