Zaterdag

Geplaatst door on 30 oktober 2010

Dit jaar zijn er geen paarde bij die op Nederlandse grond geboren zijn, toch  zijn er diverse “ Oranje “ betrekkingen.
Gribaldi leeft voort in zijn nakomelingen waar dit jaar in bijzonder de Deens gefokte Imhotep de typische Gribaldi eigenschappen in “optima forma”  toont. Zwart, groot en een geweldig bewegingstechniek bekroond met een uitstraling die alleen maar ontzag afroept. Over de zonen van Easy Game komt het Grbialdi DNA ook naar voren.
 
Goldschmidt heeft met zijn dochter Praise Me een heel goed ijzer in het vuur om de duurst verkochte rijpaardmerrie te hebben geleverd. Praise Me doet al sinds de stamboekopname van zich spreken. De 3 jarige in de middenmaat staande bruine Look a Like van haar vader heeft daarna in Hannover hoge ogen gegooid en liet fantastische cijfers noteren voor haar Stationsmerrietest. Ook hier in de Holstenhalle in de vaardige handen van ruiter Jana Freund toont de merrie met gemak haar geweldige gangen en haar aanleg voor de hogere oefeningen.

Met Kibo levert E.H.Kasparow een onverstoorbaar en comfortable rijpaard. De 170 metende donkerbruine gaat zeker een fijn en veelzijdig rijpaard worden.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!