Praise Me KAMPIOEN!!!!

Geplaatst door on 30 oktober 2010


Met staande ovatie werd de nieuwe Kampioensmerrie Praise Me geprezen. St.Pr.u.Pr.St.Praise Me, de geweldige Goldschmidt dochter uit de Tuareg dochter St.Pr.uPr.St.Pretty Flower won met overmacht de titel van Trakehner merrie kampioen. Geen van de merries kon tippen aan het bewegingsgemak, het evenwicht en de balans van de door Irmgard Dohmen gefokte bruine merrie. Soeverein overtuigde ze publiek en een wat warrige jury. Er was tijdens deze keuring veel onduidelijk maar over deze overwinning kon geen twijfel bestaan. Praise Me heeft maar kort tijd om te herstellen, vanmiddag nog presenteert zij zich in de veilingring om een nieuwe baas te vinden.  
Tweede werd St.Pr.uPr.St. Schneerose in eigendom van Tasdorf. Ze beschikt over een goed bewegingsapparaat wat door de voorbrenger heel goed werd ondersteund. De vosmerrie die later vandaag in de veiling te verkrijgen is mag zich reserve Kampioen noemen.
Die titel had ook bij Herbstsonne heel goed gepast. De merrie die in Rheinland al overtuigde met haar donkere typische verschijning en haar goede gangen kwam hier in de laatste ronde niet goed in balans en leek iets gehinderd te worden door de manier van voorstellen. De Herzendieb dochter is anders dan de kampioen en reserve kampioen niet te koop. Familie van der Steen gefeliciteerd met het behalen van dit prachtig resultaat.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!