Recordbedrag voor de Kampioenen

Geplaatst door on 31 oktober 2010


De Kampioen en reserve kampioenen brachten samen € 800.000 op! De Kampioen Imhotep kwam als eerste onder de hamer. Hij kon niet verhullen dat hij moe was van alle aandacht maar toch wist hij de kopers te beroeren tot een recordbedrag van €300.000. Hij is gegaan naar een partij die voorlopig anoniem wil blijven. De 2e reserve kampioen Millenium bracht in een biedersduel nog meer op, de hamer viel bij €320.000, hij gaat twee bazen dienen. Het eigenschap van Millenium wordt gedeeld door Gestüt Sprehe en Landesgestüt Morrirtzburg. Ook de 1e reserve kampioen His Time heeft twee eigenaren, ook hier een combinatie van Privé en Staatsstoeterij.

Burkhard Wahler van Klosterhof Medingen en Marbach  hebben samen voor €180.000 de hengst naar zich toe gehaald.  
De rest van de paarden brachten gemiddeld meer op dan afgelopen jaar. De gemiddelde prijs voor een goedgekeurde hengst lag rond de € 98.000 een niet gekeurde hengst bracht gemiddeld € 12.000 op.
Op een later moment volgt een uitgebreide beschrijving van het weekend. Samengevat was het weer een fantastisch Trakehner feest!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!