Eventers brengen geld op

Geplaatst door on 18 november 2010


In de Top Eventers veiling georganiseerd door Elmar Lesch uit Luhmühlen hebben de paarden een mooi gemiddelde prijs laten noteren.

Met een € 20.000 voor een 3 of 4 jarig paard bewijzen de veelzijdige paarden een gewild product te zijn. Topper van de veiling was Rubinja een Hannoveraanse merrie die voor €105.000 naar de voor ons bekende ruiter Ingrid Klimke is gegaan. Er waren in de collectie van een kleine 20 paarden ook 4 Trakehners die onder de hamer kwamen.  
Asante Sana (v:Axis x Marduc) vond voor  €16.000 in Niedersachsen een nieuwe ruiter. Indian Fire (v:Zoellner xx X Glanzlicht) gaat voor € 20.000 de reis naar haar nieuwe thuisland Mexico aanvaarden. Opia, een Sky Dancer dochter uit een Kalif merrie, blijft voor € 20.000 in Duitsland en wel in Niedersachsen
Afrikaner met zijn 6 jaar 1 van de oudere aangeboden paarden is een Gortus zoon uit een Flaneur moeder, hij gaat voor €17.000 voor 1 van onze zuiderburen (België) vele hindernissen overwinnen.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!