Supergezellige Jaarsafsluiting

Geplaatst door on 21 november 2010


Elk jaar wordt het seizoen afgesloten met een gezellig samenzijn van alle Trakehner vrienden van het Rheinland. Wij als Nederland horen daar natuurlijk bij en ook onze zuiderburen zijn op deze avond meer dan welkom. Herr Dahmen, onze voorzitter van het fokgewest Rheinland heette ons allemaal van harte welkom. Op deze avond wordt iedereen die in het afgelopen jaar iets bijzonders heeft bereikt in Trakehner fokkerij of sport in het zonnetje gezet. En er was heel wat te eren deze ronde. De hoogst gepunte veulens kregen certificaten, de nieuwe Elite merries werden beloond met een pracht “Delfts” Blauw bord. Het winnende ruiterteam van Rheinland in Hannover werden geëerd en ga zo maar door. Veel van de genoemde ereprijzen gingen naar Holland. Toon mocht twee prijzen in ontvangst nemen voor zijn veulens. Zijn hengst Goldschmidt eiste nog meer eer op, hij is niet alleen de vader van Karpaccio (1 van de geëerde veulens)ook de nieuwe Kampioensmerrie van Duitsland Praise Me is zijn directe nakomeling.

Toin van der Steen was aanwezig om ook 2 ereprijzen in ontvangst nemen. Zijn merrie Herbstsonne (v:Herzendieb) werd niet alleen Kampioen van Rheinland maar behaalde onlangs in Neumünster ook nog eens de derde plaats van Duitsland. Naast al deze eerbetuigingen was er nog meer, gezelligheid en lekker eten en het jaarlijks terugkerend prijzenfestijn, de Tombola. Om de clubkas te spekken kan een ieder lootjes kopen waar dan hele mooie prijzen mee te winnen zijn. Deze prijzen gaan van paardensnoepjes naar halsters en zadeldekken naar gratis dekkingen van de tophengsten van het Rheinland. Deze avond had je kans om 1 van de maar liefst 4 gratis dekkingen te winnen. Het geluk zat deze keer in een rare hoek, Toon won in eerste instantie de dekking van zijn eigen hengst maar heeft die dekking natuurlijk gelijk weer een keer laten verloten. Gestüt Wiesenhof won de dekking van E.H.Kasparow en eigenaresse van diezelfde Kasparow won een dekking van een hengst van Wiesenhof!

Een ander hoogtepunt van deze avond was de introductie van de nieuwe website voor het Rheinland. Net als TCN heeft nu ook Rheinland een moderne en nieuwe site. Over deze nieuwe site later meer.  [met dank aan Gert Brouwer voor de foto’s]

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!