Schockemöhle heeft nieuwe ruiter voor Totilas

Geplaatst door on 24 november 2010

Bron : Horses.nl

Even leek het alsof Edward misschien toch weer Totilas zou gaan rijden. Tijdens een interview in Stuttgart zou Edward hebben gezegd van Nationaliteit te willen wisselen voor een paard als Totilas, of woorden in die strekking. Als reactie daarop heeft Paul Schockemöhle aangegeven volgende week dinsdag of woensdag met een persverklaring te komen over wie Totilas zal gaan rijden. In Paul’s eigen woorden: “Ik heb afgelopen weekeinde in Stuttgart overeenstemming weten te bereiken met een Duitse ruiter en vandaag of morgen gaat er een uitnodiging uit voor een persconferentie, die voor volgende week dinsdag of woensdag gepland staat en waarin ik bekend zal maken welke ruiter op Totilas zal gaan rijden”, aldus Schockemöhle.

Schockemöhle: “Ik heb gehoord van de mogelijke nationaliteitswissel die Gal er voor over zou hebben om Totilas weer te mogen gaan rijden, maar dat acht ik onmogelijk. Om de Duitse nationaliteit aan te kunnen nemen moet je minimaal tien jaar in Duitsland hebben gewoond of met een partner in het huwelijk treden die over de Duitse nationaliteit beschikt.” In Oldenburg gaat nog altijd het gerucht dat de nieuwe ruiter toch Matthias Alexander Rath zou zijn. Vlak na de verkoop van Totilas kwam al het nieuws naar buiten dat Ann Kathrin Linsenhoff, de stiefmoeder van Rath, de sportrechten zou hebben gekocht. Later werd dit bericht ontkend.

Dinsdag of woensdag zullen we het eindelijk weten……

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!