Totilas en Matthias!

Geplaatst door on 28 november 2010

Bron: Eurodressage

3 dagen voor de officiële bekendmaking zou plaats vinden, heeft Matthias Alexander Rath zelf laten weten dat hij inderdaad de nieuwe ruiter van Totilas is. In een interview met Kim Lundin van het Zweedse magazine Tidningen Ridsport, gaf Rath toe dat het rijden van Totilas “een enorm plezier is.” Totilas zal verhuizen naar Kronberg, Duitsland.

“Ik ben meestal geen emotionele ruiter, maar toen ik een pirouette maakte met Totilas barstte ik in lachen uit,” aldus Rath. Tijdens zijn testrit bij Paul Schockemöhle voelde Rath was Edward Gal altijd beschreef als “een ongelooflijk en niet uit te leggen gevoel.”
“Dit gevoel is overweldigend en ik kon mezelf niet meer onder controle houden. Het is echt hemels om dit paard te rijden. Ik werd gevraagd of ik Totilas wilde rijden, maar zover ik weet heeft Paul Schockemöhle toen ook nog andere ruiters benaderd.”

Linsenhoff kwam zo’n 2 weken geleden tot een overeenkomst met Paul Schockemöhle. Rath: “Natuurlijk zei ik meteen ja. Het is een geweldig paard en wat Edward met hem heeft bereikt is fantastisch. Maar wanneer het er op aan komt zal niemand een paard als Totilas laten staan, ik dus ook niet. Dit is een geweldige kans voor mij.”
De officiële bekendmaking van de nieuwe ruiter van Totilas zal dinsdag 30 november worden gedaan in de stallen van Paul Schockemöhle.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!