Uitslag dressuur London

Geplaatst door on 16 december 2010


De uitslag van de Kür van vandaag is bijna gelijk aan die van de Grand Prix gisteren. Wederom vinden we Laura Bechtolsheimer en haar Alf, oftewel Mistral Hojris (v: Michelino)  Adelinde Cornelissen met Parzival (v:Jazz) en Edward Gal en zijn Gribaldi dochter Sisther de Jeu in de top drie. Adelinde Cornelissen reed een ijzersterke proef met haar vosruin Parzival. De Jazz nakomeling was goed aan de hulpen en liet zich heel goed rijden. Alleen het laatste onderdeel een passage naar het afgroeten toe lukte niet. Laura –> reed deze keer zeker geen foutloze proef. Een storing in de serie en wat kleine slordigheden hier en daar leken echter haar score nauwelijks te beïnvloeden.

Sisther deed het wederom erg goed, gisteren was ze wat bang van de indrukwekkende hal en het publiek zo dicht op de baan. Die spanning was er nu niet maar de merrie werd vooral de galopstukken wat overijverig en hectisch. In de draf liet ze hele mooie en sterke partijen zien. Ze maakte geen echte fouten en laat zien dat ze haar top nog lang niet bereikt heeft.

In London zijn de dressuuronderdelen nu achter de rug, de rest van deze week en weekend worden gevuld met veel show en nog meer springen. Gedressuurd op dit wereldniveau wordt er dit weekend in Frankfurt en volgende week ook weer in Mechelen. In Mechelen hopen we Nadine (v: Partout) en Hans Peter Minderhoud aan de start te zien.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!