Iselle op plaats 12

Geplaatst door on 22 december 2010

In Duitsland zijn de overzichten over 2010 openbaar gemaakt. Van alle Trakehner sportpaarden van Duitsland vinden we op een hele mooie 12de plaats een Nederlands gefokte merrie. De op de Berkenhoeve geboren Iselle (v: Münchhausen x Velasquez)  heeft die plaats verdiend met verschillende overwinningen in de M en S klasse Dressuur.
Bijzonder is dat de merrie met maar liefst 3 ruiters succesvol is, een echt familiepaard. Christiane, Ann-Christin en August Camp rijden de merrie in de diverse klasse en hebben hun prijzenkast goed gevuld. Voordat Iselle Nederland verliet heeft ze een veulen, inmiddels rijpaard, achtergelaten. Ook deze Ike is een geweldig en veelzijdig sportpaard. Hij is geklasseerd om Z dressuur te lopen, maar wordt voornamelijk in de samengestelde sport, met succes, uitgebracht. Iselle’s moeder, Isola Valencia, is nog altijd fokmerrie en doet dat heel goed. Kijk maar op de leden nieuws pagina, daar zie je haar met een dochter, een volle zus van Iselle, in de Zuidhollandse sneeuw.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!