Inschrijving voor Hannover is open!

Geplaatst door on 29 december 2010

De inschrijving voor het Trakehner Bundesturnier is weer open gesteld. Dus ga nu al beginnen met de voorbereiding naar deze fantastische wedstrijd. Het Bundesturnier is een wedstrijd waar uitsluitend combinaties met een vol Trakehnerpaard aan mee mogen doen. Er zijn rubrieken voor elke leeftijd en/of niveau van opleiding, van 3 tot 30 jarige paarden zijn welkom. Ruiters van 14 tot 84 mogen mee doen. Je kan er starten in elke discipline! Springen, aangespannen, eventing en uiteraard dressuur, alles kan. De paarden  kunnen gedurende deze 4 dagen durende wedstrijd gestald worden in boxen in tenten. Mensen vinden een slaapplaats in eigen caravan of tent of in 1 van de vele hotels dichtbij het wedstrijdterrein in het centrum van Hannover. Het is naast een geweldige ambiance ook gewoon een heel gezellig evenement. Allemaal “Trakehner minded” mensen die elkaar ontmoeten en zich aan elkaar meten. Ook als je geen paard mee neemt naar deze wedstrijd is het een geweldige beleving.

Goed voornemen voor 2011:  Meedoen aan het Bundesturnier!
Zet dus deze datum in uw agenda, van 22 t/m 24 juli 2011 Hannover! Inschrijving van Nederlandse paarden gaat via onze voorzitter waar we later nog alle details van gaan doorgeven. Maar nu: pas je training en vakantie schema  alvast aan. We kleuren Hannover oranje in Juli!!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!