Trakehner Hengstenshow Münster Handorf 2011

Geplaatst door on 3 januari 2011

In februari vind de oergezellige Trakehner Hengstenshow weer traditioneel plaats in de hallen van het Westfälischen Pferdezentrum in Münster-Handorf (Warendorf). De hallen zijn het weekend van 11 & 12 februari niet alleen het toneel voor de show maar ook voor de Nakeuring van de Hengstkeuring.
Op deze nakeuring kunnen Volbloed (Arabisch, Engels of Anglo Arabische)  hengsten zich voorstellen aan de keuringscommissie maar ook Trakehner hengsten die een kans willen maken op een deklicentie.  Op vrijdag zijn de hengsten die voor keuring komen al te zien in het vrij springen en bewegen waarna ze op zaterdagochtend nogmaals voorgesteld worden, eerst op het harde daarna onder zadel.
Niet alleen deze nakeuring is een reden om naar Münster Handorf te reizen, de hengstenshow die zaterdagmiddag georganiseerd wordt is meer dan de moeite waard! De meeste Trakehner hengsten op de vierkante meter! Zeker als u uw keuze voor u merrie nog niet (definitief) gemaakt heeft, is deze show een aanrader!
De show is altijd zeer goed bezocht, er bestaat dus een kans dat de kaarten uitverkocht zijn. Daarom kunt u nu via TCN uw toegangskaarten bestellen. Kaarten bestellen kan door een mail te sturen aan onze secretaris ( secretaris-tcn@planet.nl ) op het PDF wat u hier kunt downloaden vindt u alle details! Wacht niet met bestellen van de kaarten het kan maar tot 10 januari!
Munster Handorf is niet ver van de grens dus de afstand kan geen belemmering zijn, komt alle naar deze supergezellige Trakehner hengstshow!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!