Easy winst voor Easy Game

Geplaatst door on 12 januari 2011

Afgelopen weekend wist Theo Hanzon 2 rubrieken op zijn naam te schrijven in Laag Soeren. Beide rubrieken won hij met Gribaldi zoon Easy Game. In de ZZ-Licht scoorde hij  67,86% en 67,94%. Hiermee stond Easy Game in beide proeven maar liefst 6% los van de nummer 2.

Theo: “Ik was erg trots op Easy Game vandaag. Hij heeft zijn beste proeven tot nu toe gelopen. Ik had nogal eens moeite om hem aan het einde van de proef op het achterbeen te houden maar dat was vandaag al veel beter voor elkaar. Ook de kwart pirouettes en de wissels waren erg verbeterd. We hadden geen grote fouten in de proef, hier en daar nog wat afwerkingsdingetjes die wat mooier kunnen.  Over de korte termijn toekomstplannen van Easy Game zegt Theo verder: “Ik blijf dit indoorseizoen zeker ZZ-licht rijden en daarna bekijk ik of ik doorstart naar de lichte tour, of eerst ZZ-zwaar ga rijden met Easy Game”

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!