Jureren kun je Leren

Geplaatst door on 16 januari 2011

Bron: KNHS

Op vrijdag 21 januari wordt in de RAI Amsterdam weer Grand Prix gereden, de 7de kwalificatiewedstrijd door de FEI World Cup™. De absolute wereldtop komt aan start in deze kür op muziek (hopelijk vinden we Sisther de Jeu en Nadine op de startlijst). De deelnemers worden beoordeeld door een 5 koppig jurypanel, bestaande uit Wim Ernes, Else Mouw, Stephen Clarke (GBR), Jacques van Daele (BEL) en Jean Michel Roudier (FRA). Tijdens Jumping Amsterdam is het jureren echter niet alleen voor deze officials weggelegd. Gedurende de Grand Prix op vrijdagochtend krijgen bezoekers de kans om hun kennis te testen en uit te breiden met het publieksonderdeel >Jurereren kun je Leren< . Op een eigen protocol wordt een vooraf aangewezen combinatie beoordeelt op de verschillende onderdelen. Na afloop van de rubriek licht juryvoorzitter Wim Ernes samen met Belgische collega Jacques van Daele de proef en de beoordeling toe aan de hand van beeldmateriaal. Dat zal zeker leiden tot vragen en interessante discussies.

Iedereen die een kaartje heeft voor het dagprogramma van vrijdag 21 januari van de RAI kan zich gratis aanmelden voor het onderdeel Jureren kun je Leren. Dit doe je door middel van een e-mail met vermelding van naam en adresgegevens en het aantal personen waarmee je naar de RAI wilt komen. Stuur de mail naar jureren@jumpingamsterdam.nl  Je zult daarna een bevestiging ontvangen met de benodigde informatie. In verband met het aantal zitplaatsen in de zaal waar de nabespreking plaatsvindt is er een maximum aan het aantal deelnemers, dus wacht niet en stuur de mail als je kaarten hebt voor de vrijdag van de Jumping.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!