Tussenstanden KNHS NK Indoor

Geplaatst door on 6 maart 2011

Op de tweede dag zijn er kleine verschuivingen waar te nemen in de tussenstanden van de diverse Dressuurklassen in Ermelo bij de Indoor kampioenschappen Dressuur van het KNHS.
In de ZZ-Licht heeft Theo Hanzon met Easy Game (v:Gribaldi) een plek winst geboekt en gaat met de 5de plek de finaledag in. Alle finales van de klassen ZZ-Licht t/m Grand Prix worden vandaag verreden in de vorm van een Kür op Muziek. In de Kür van de ZZ-Zwaar proef vinden we weer een Gribaldi nakomeling. Jeroen Okkema en zijn merrie Parisa  moeten hun kunnen tonen in een Kür.

Gisteren is de eerste proef van de Grand Prix ook gereden en daar staat op een hele fraaie 2de plaats Diederik van Silfhout met de eveneeens Gribaldi dochter Ruby. Met een score van 70.7% loopt hij 2% achter op de nummer 1, Hans Peter Minderhoud die voor dit kampioenschap Tango mee heeft genomen. De Kür van de Grand Prix is het laatste onderdeel van vandaag in Ermelo en start om 16.00 uur. Vanaf 11.00 uur al worden de andere proeven allemaal “uitgezonden” via paardensport.tv
Later vanmiddag weten we wie zich Nederlands Kampioen mag noemen.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!