Ruby grijpt net naast eremetaal

Geplaatst door on 6 maart 2011

Diederik van Silfhout heeft vandaag tijdens het Indoorkampioenschap van het KNHS een mooie Kür laten zien. Met een score van 72.5% van vandaag opgeteld met de 70.7% van gisteren heeft hij een totaal punten aantal van 71.29% en een vierde plaats gehaald. De Grand Prix werd gewonnen door Hans Peter Minderhoud met zijn Tango, zij haalden een totaalscore van 74.58%.

In het ZZ-Zwaar heeft Jeroen zijn 9de positie vast kunnen houden met de Gribaldi merrie Parisa, op de 12de  plaats vinden we nog een Gribaldi. Marije de Lange en haar Valencio bekleden die plek.

Theo Hanzon heeft in het ZZ-Licht een sterke Kür laten zien waarin Easy Game veel expressie en talent toonde. Easy Game was voor het eerst mee op een meerdaags concours en heeft dat heel goed gedaan. Door deze 5de plaats nationaal heeft hij zijn ZZ-Licht seizoen mooi afgesloten. De eindscores van deze klasse lagen heel dicht bij elkaar, Easy Game zit maar krap 3% achter de winnaar Laurens van Lieren.

Op de foto het fraaie gezicht van Ruby (v:Gribaldi) foto door Sjoert.com

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!