K3 Noir en Heartbreaker presteren goed in ZZ-Licht

Geplaatst door on 15 maart 2011

In Roosendaal in Ruitersportcentrum Den Goubergh is afgelopen weekend weer “gedressuurd”  ook op de uitslagen lijst van deze wedstrijd komen we Trakehner invloed tegen. Young Rider Stephanie Jensen reed haar Blue Hors Hertug zoon <<Heartbreaker naar maar liefst 2 overwinningen in de klasse ZZ-Licht. Met 62 en 63% heeft de in het Zweeds Stamboek ingeschreven donkere ruin zich uitstekend laten zien.

Tijdens een wedstrijd in Denekamp heeft een volle Trakehner ook winst geboekt in de klasse ZZ-Licht. De eerste proef won de zwarte hengst met 63%, in de tweede proef haalde hij de 6de plaats met 61%. >>K3 Noir is een zoon van K2 uit een Schwalbenherbst merrie en is goedgekeurd voor het Brandenburg Springpaarden stamboek, toch heeft K3 Noir in Nederland een succesvolle Dressuurcarrière.  Zijn amazone Linda Verwaal heeft hem zelf opgeleid en is erg te spreken over haar zwarte. Ze verwacht K3 in April ZZ-Zwaar te gaan uitbrengen.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!